Hakkımızda

CNR Endüstriyel Otomasyon

CNR Endüstriyel Otomasyon; 2008 yılında meslek hayatına profesyonel anlamda başlayan endüstriyel otomasyon ekibimiz, uzun yıllar sektörün öncü firmaları ile birçok proje tamamlamış ve alanında en iyiler arasına girmeyi başarmıştır.

Geçmişten bugüne, birçok endüstri tesisinin proses otomasyonu ve makine otomasyonu projeleri başarıyla tamamlanıp eksiksiz bir şekilde teslim edilmiştir.

Türkiye’de ve yurtdışında iş geliştirme ve teknik ekiple birlikte otomasyon çözümleri noktasında hizmet veriyoruz.

Caner Sezer

Caner Sezer

CNR Endüstriyel Otomasyon Genel Müdürü

CNR Endüstriyel Otomasyon

Vizyonumuz

Vizyonumuz, gelişen endüstri 4.0 kapsamında, hızla değişen küresel ekonomik sistemde firmaların, üreticilerin ayakta durabilmesi için önceden alması gereken tedbirleri, yapılması gereken iyileştirmeleri zamanında tespit ederek hayata geçirmek, diğer rakiplerin önüne geçerek fark yaratmaktır.  

Takip etmekte olduğumuz yazılım ve otomasyon dünyasında hedefimiz, hakim olduğumuz ürün ve proses ve makina bilgisini, kendi uzmanlık alanlarımızda yetkinliklerimizi de kullanarak ilerlemektir.

CNR Endüstriyel Otomasyon olarak, firma hedeflerimiz arasında ilk sırada müşterimizin ihtiyacı doğrultusunda çözüme en hızlı ve ekonomik şekilde ulaşmak bulunmaktadır. Amacımız çözüm odaklı hizmet sunmak, hedefimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır.

Misyonumuz

CNR Endüstriyel Otomasyon olarak misyonumuz, kazandığımız tecrübeleri alanında uzman takım arkadaşlarımızla ve partnerlerimizle paylaşarak, elektrik pano tasarım ve imalatından, saha montaj işçiliği dahil, yazılım ve programlama ile birlikte son kullanıcılara anahtar teslim çözümler sunmaktır.

Müşteri ihtiyaçları doğrultusunda yeri geldiğinde mekanik tasarım ve işçilik noktasında partner firmalarımızla birlikte ortak projelerle çözüm sunuyoruz. 

Endüstriyel otomasyon alanında, özellikle proses kontrolünde, makine otomasyonu yazılımlarında, müşteri talebi üzerine özel yazılım hizmetleri sunmaktayız.

Firmamız bünyesinde müşterilerimize sunduğumuz başlıca hizmetler :

  • Otomasyon sistemleri konusunda danışmanlık
  • Proses / Makine Projelendirme
  • Elektrik pano tasarımı, imalatı, projelendirilmesi
  • PLC kontrol cihazlarının programlanması
  • HMI makina ara yüzü operatör panellerin tasarımı
  • Proses ve Makine Devreye alma hizmeti
  • Güvenlik Doğrulama, Risk Analizi, Makine Revizyonu
  • Servis, Eğitim, Bakim, Onarım hizmetleri
Başa dön